Top10Antivirus
Изявление на рекламодателя
Intego

Ревю на Intego

Нашата присъда: Intego осигурява много добра защита за потребителите на Mac и PC, която включва мощен антивирус и приятни допълнителни функции като родителски контрол за филтриране и инструмент за почистване. През нашия линк получавате специална отстъпка от 50%, което прави тази програма най-добрият избор за собственици на Mac - както по отношение на мощност, така и като съотношение цена/качество.
Вземете Intego - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.intego.com/spetsialna-oferta/50%-otstapka


В този преглед на Intego Antivirus се задълбочаваме върху функциите и надеждността на този антивирус, който първоначално е създаден специално за операционните системи на Mac, но напоследък е достъпен и за потребители на Windows компютри.

Съществува разпространен мит, че Mac не може да се зарази с вируси и, следователно, не е необходимо да се инсталира софтуер, който да блокира подобни заплахи. Това не е вярно и хиляди потребители на Mac са уязвими към всякакви вируси и зловреден софтуер, които могат да изложат компютъра и цялата им частна информация на риск.

Intego е една от компаниите, които се фокусират специално върху този проблем с антивирусната си програма - която ние определихме като най-добрия антивирусен софтуер за Mac. Какви са впечатляващите характеристики на Intego? Защо е толкова високо оценен? Разглеждаме това по-долу.

История на компанията

Потребителите на Macintosh могат да се възползват от софтуера, създаден от Intego през 1997. Марката твърди, че е единствената, която работи изключително върху продукти за сигурност за Apple устройства. Те дори имат защита за iPhone и iPad.

Програмите им са проектирани да бъдат използвани както от професионалисти и експерти по сигурността, така и от обикновени домашни потребители.

Intego продължават да работят по сигурността на своите продукти успоредно с разработките на Mac и така гарантират, че са винаги в крак с най-новите операционни системи.

Компанията също така е получила редица отличия, откакто е стартирала дейността си.

Признания и награди

Компанията е получила много признания и сертификати, както и награди, показващи надеждността на продуктите им. Сред тях са:

Наградата за „Отлични постижения“ 2016 от Top Ten Review
„Изборът на редактора“ 2014 от Macworld
Approved 2016 от AV Comparatives
Mac Informer: „Изборът на редактора“ 2014

Компанията също така е получила редица изключително впечатляващи отзиви, вкл. 5 звезди от About.com. Софтуерът е добре приет сред множество списания за Mac.

Според AV-TEST (водещата немска антивирусна лаборатория) Intego има 100% степен на откриване на зловреден софтуер за macOS.

Функции за сигурност

Функциите за сигурност на антивирусния софтуер Intego включват защита от зловреден софтуер за Macintosh и PC компютри. Много хора работят с операционна система Windows на своя Mac. Възможно е да станете и проводник за вируси, така че тази допълнителна защита може да Ви предпази от това. А ако имате отделен PC компютър, можете да получите защита и за него с Panda.

Автоматичното сканиране е отлична функция, която сканира всички файлове, когато се отварят, и гарантира, че винаги са защитени, когато ползвате своя Mac.

Антивирусът проверява и за актуализации, което означава, че винаги ще бъдете защитени от нови заплахи.

Интуитивният интерфейс е друга голяма полза, която подхожда добре на марката Macintosh. Софтуерът работи ефективно и е много лесен за ползване и наблюдение.

Защитната стена, съобразена с местоположение, е предназначена да защити Вашия Mac, докато пътувате и ползвате нови мрежи. Тя също така блокира връзките с ненадеждни устройства и защитава Вашата мобилна точка за достъп.

Получавате и Intego NetBarrier – двупосочна защитна стена с анти-шпионска функционалност. Тя Ви информира когато се отваря нов линк и Ви позволява да блокирате всеки, който се опита да осъществи достъп до Вашия Mac от разстояние.

Допълнителни функции

Допълнителните бонуси, като известия по имейл при откриване и изтриване на вируси, също Ви дават малко по-добра представа какво прави софтуерът и кога сте под заплаха.

Освен сканирането на компютър и софтуер като имейл клиенти, всяко външно хранилище, свързано с Вашето устройство също може да бъде сканирано автоматично, като напр. външни хард дискове и писалки.

В допълнение, софтуерът изпъква със следното:

- Родителски контрол с блокиране на сайтове и приложения
- Защита на чувствителна лична информация
- Функция Cleaner, която ускорява и организира Вашия компютър
- Софтуер за персонално архивиране и бързо и лесно възстановяване в случай на срив

Интуитивност и ефективност

Ползването на програмата не може да бъде по-лесно. Семплият интерфейс дава ясни инструкции и множество различни опции. Можете да кажете на Intego как да се справя с нови връзки и нови устройства, кога да Ви изпраща известия и на кои устройства и мрежи да се доверява. Всичко това може да се направи с лекота, дори ако сте напълно начинаещ.

Брой лицензи и оферти за пакети

Имаме специална оферта на Intego за нашите читатели. Това означава, че вместо стандартната цена за лиценз от $39.99 годишно, можете да получите програмата само за $19.90 на година.

Пролучавате и допълнителни отстъпки, ако закупите по-дългия двугодишен лиценз.

Антивирусът Intego може да бъде закупен и с лиценз за множество компютри и устройства. До пет компютъра могат да бъдат защитени за $33.99 годишно, или ако изберете двугодишен лиценз, това ще Ви струва само $62.99 (вместо редовната цена от $134.99). Този вид пакети са чудесни за малки офиси и домове с няколко различни компютъра, и са достъпни само чрез нашия линк.

Клиентска поддръжка

Клиентската поддръжка на Intego е още една от причините програмата да печели репутация на надеждна. Уебсайтът на доставчика съдържа отлична база с обучителни материали, което означава, че обикновено незабавно можете да намерите отговора на всяко свое запитване онлайн.

Ако не можете да намерите отговора в базата знания, има и форум, в който да потърсите дали някой вече е отговорил на въпроса Ви или да намерите помощта, от която се нуждаете. Ако нито един от тези методи не Ви свърши работа, компанията използва и система с билети за поддръжка. Трябва да попълните простия формуляр на сайта и член от екипа за поддръжка ще се свърже с Вас.

Заключение

Специализирането на Intego в Mac е огромно предимство. Техният софтуер е интуитивен и изключително лесен за инсталиране и работа, независимо от познанията Ви за операционната система на Mac. Компанията също така бързо се адаптира към новите OS системи, които Apple има тенденция често да пуска.

През 2020 г., Intego стартираха PC версия на своя софтуер, така че вече не се ограничават само до потребители на Mac!

Лесното ползване обаче не е основното предимство. Това, от което всъщност имате нужда, е безопасност и спокойствие, че както и да използвате компютъра си, той няма да бъде податлив към зловреден софтуер. Пълната и надеждна защита е причината многократно награждавания софтуер на Intego да бъде определен като най-добрия антивирус за Mac на нашия сайт.
Вземете Intego - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.intego.com/spetsialna-oferta/50%-otstapka
Напишете ревю за Intego
Споделете мнението си, за да помогнете на другите.
Captcha
Вземете Intego - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.intego.com/spetsialna-oferta/50%-otstapka