Top10Antivirus
Изявление на рекламодателя
TotalAV

Ревю на TotalAV

9,8
Най-добър като цяло
Нашата присъда: Най-добрият цялостен антивирусен пакет. Превъзходно изпълнение + множество допълнителни функции. Спестете 84% от най-новото 2024 издание чрез нашия линк!
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta

История на компанията

Компанията зад TotalAV е SS Protect. Тя е базирана в Хемпшир, Великобритания, и има приблизително 40 служители. Разполага с офиси и във Венеция, Калифорния.

Функции за сигурност

От безплатната до премиум версиите, TotalAV е програма, богата на функции. Безплатната версия включва всички основни функции, необходими за поддържане на безопасността на Вас и Вашето устройство. Тя е лека, но същевременно и мощна. Премиум версията има три нива, като пакетът Ultimate Ви дава основите от безплатната версия, плюс защита в реално време, защита за смартфон и други.

TotalAV постига високи резултати при откриване на фишинг сайтове с тестови проби и се представя значително по-добре от софтуера за защита от фишинг, вграден в няколко популярни Интернет браузъра.

Допълнителни функции

Антивирусният пакет Ultimate на TotalAV включва мениджър на пароли Safe Password Vault, VPN, и функцията Smartphone Optimizer & Protection. Тази функция за сигурност е универсална за различните платформи, което означава, че ще Ви предпази, независимо къде се намирате - в офиса, у дома или в движение. С оптимизатора можете да ускорите мощността си, докато сърфирате безопасно, и в същото време да увеличите паметта на телефона си.

Допълнителната добавка Safe Browsing VPN означава, че можете да останете напълно анонимни, докато сте в движение. (Имайте предвид, че тази добавка се продава отделно.)

Интуитивност и ефективност

Уморени ли сте от объркващ UI (потребителски интерфейс), който е труден за навигация? Тогава TotalAV е точно за Вас. Главният дашборд на програмата е добре оформен и разделен на четири функции, които са ясно идентифицирани и лесни за следване. Навигацията в този главен дашборд е изключително лесна.

Още преди да отворите новата си програма, TotalAV ще Ви зарадва с директно изтегляне и инсталиране. Няма нужда да отделяте часове за избор на опции и ръчно настройване на различните функции.

Независимо на каква платформа работите – Windows, Mac, iOS или Android, можете да сте сигурни, че тази лека, но мощна програма няма да повлияе на Вашата работа или игра. Системните процеси са оптимизирани, което Ви позволява да се съсредоточите само върху това, което трябва.

Допълнителна полза от гледна точка на ефективността е, че TotalAV непрекъснато проверява системата Ви - търси проблеми, които могат да повлияят на мощността, след което се справя с тях. Освен това, ако сте достигнали момент, в който хард диска Ви е почти пълен и постоянно търсите неща, които да изтриете, TotalAV предлага функция, която търси дубликати и ги изтрива. Всичко това се извършва във фонов режим, без да се влияе на скоростта на системата Ви.

Брой лицензи и различни пакети

Ако търсите безплатната версия, можете да я изтеглите на едно устройство, но имайте предвид, че тази програма не включва всички функции.

Ако изберете пълната версия, тя идва с 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата, така че реално имате дълъг период да тествате продукта. Дори само тази оферта с нулев риск е достатъчна причина да тествате TotalAV!

В първокласният пакет има някои съществени допълнения, като хранилище за пароли, оптимизатор Smart Phone Optimizer и защита за устройства с iOS и Android, както и VPN за безопасно сърфиране. Ако това са функции, които все още нямате, тогава пакетът Ultimate определено е добра идея за Вас. VPN става все по-необходим за защита на данните от потенциални шпиони. Така може да се окаже, че въпреки по-високата цена, версията Ultimate е всъщност най-рентабилна за Вас.

Но въпреки че безплатната версия на TotalAV е отлична програма, тя не включва защита в реално време. Моето мнение е, че трябва да изберете някоя от премиум версиите, дори това да е най-базовата опция.

Клиентска поддръжка

TotalAV предлага звездна поддръжка. Имате възможност да търсите статии в базата със знания и често задавани въпроси, или да попитате директно първоизточника, като се свържете с доставчика по телефон, имейл или чат.

Заключение

Безплатната версия е много добра за защита от зловреден софтуер, но моята препоръка е да разгледате най-малко средния клас Pro антивирусен пакет. Удивителната защита, съчетана със страхотни допълнителни функции и звездна клиентска поддръжка правят тази програма безспорен победител!


Сравнение на продукти TotalAV

TotalAV Ultimate Antivirus
TotalAV Antivirus Pro
TotalAV Essential Antivirus
Платформи
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
Брой лицензи за устройства
5
3
1
Разширена защита от рансъмуер
Антивирусна защита в реално време
Защита от вируси, троянски коне, адуер, спайуер и малуер
Защита срещу фишинг измами
Освободете системно пространство с Disk Cleaner
Инструменти за ефективност и оптимизация на компютър
Защитна стена от разстояние
Останете в безопасност с онлайн разширението Web Shield
Чистач и мениджър на уеб браузъри
Антивирусна електронна книга
Сейф за безопасни пароли
24/7 приоритетна супер бърза поддръжка
Оптимизатор и защита на смартфон
30-дневна гаранция за възстановяване на сумата
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta
Напишете ревю за TotalAV
Споделете мнението си, за да помогнете на другите.
Captcha
Потребителски ревюта TotalAV
 • „Работи незабележимо във фонов режим. Откакто имам TotalAV, приключих с вирусните проблеми и други подобни. Много съм доволен! “
 • „Успях да премахна вирус :) Страхотен антивирус - дори безплатната версия! :)“
 • „Много е добър. Моят компютър работи по-бързо. Препоръчвам. Жалко, че про версията не е безплатна.“
 • „почисти компютъра ми и подобри работата му изключително много. A+!“
 • „Доволна съм от безплатното сканиране за вируси на totalav. Сканирането е добро и бързо. “
 • „Здравейте! В тази дигитална епоха е абсолютно важно нашите устройства, съдържащи лична информация, да бъдат защитени от шпионски софтуер, рекламен софтуер, фишинг и дори ботове и/или експлойт софтуер. Мисля, че TotalAV прави това идеално... Освен това има допълнителни функции за почистване на кеш и поддържане на RAM паметта и мрежата чисти... Определено съм доволен от TotalAV и мога да препоръчам този софтуер с чиста съвест! Поздрави, ДД. “
 • „В моя приятелски кръг бях първият с вирусна защита за мобилен телефон. В началото на 2019! Благодаря на TotalAV за безплатната защита! Инсталирах и Cleaner. Силно препоръчвам и двете програми. Чувството да сърфирате безопасно е страхотно... “
 • „Засега съм много доволен, наистина е добър, с изключение на постоянните досадни въпроси за актуализиране. “
 • „Доста добър пакет за сигурност. Повече от 2 години това е моят софтуер за защита на компютър. В безплатната версия вече са интегрирани обширни функции, но аз преминах към професионалната версия, за да получа още повече. Препоръчвам като цяло! “
 • „безплатният антивирус работи чудесно, но непрекъснато рекламира платената версия на софтуера - доста досадно за мен...“
 • „Много лесен за използване и подобрява системните ресурси. Бих препоръчал този продукт на всички мои приятели и познати.“
 • „сестра ми препоръча този сайт и той работи наистина добре, благодаря“
 • „Много интуитивен. Добри функции за защита и страхотна цена! “
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta