Top10Antivirus
Изявление на рекламодателя

Ревю на Heimdal

-
Офертата не е налична
Нашата присъда: Антивирусният пазар предлага множество мощни решения за сигурност. Повечето от тях обаче идват и на претеглена цена. Докато Thor Pro на Heimdal Security не е „най-усъвършенстваният пакет за защита, създаван някога“, експертният му мрежов мониторинг и превъзходната му системна поддръжка го правят достоен избор
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta

За компанията

Heimdal Security е датска компания, основана през 2011 г. Компанията е вярна на своите корени и е свързала продуктите си с легендарната скандинавска фигура Тор.

Въпреки че Heimdal е млада компания, в сравнение с други имена в индустрията за сигурност, тя постепенно се издига до върха. Компанията е твърдо решена да разработи нови технологии за защита на потребителите срещу пробиви в сигурността и кибер заплахи.

Постижения и награди

От създаването си през 2011, компанията предлага щит срещу безброй престъпни кибер атаки и заплахи за сигурността на данните. Тяхната все по-впечатлена клиентела вече се разширява до над 600,000 потребители и 5,000 фирми. Поради изключителната си услуга, те получават признания и печелят международни награди през последните няколко години.

• Heimdal Antivirus печели наградата за „Най-образователен блог за сигурност“ през 2016 г.
• През 2017 г. антивирусната програма е номинирана за „Антивирусно решение на годината“.
• На наградите Computing Security Awards 2018 компанията беше коронясана като победител в категорията „Решение на годината за борба срещу зловреден софтуер“.

Функции за сигурност

Thor Premium е една от най-модерните системи за наблюдение, блокираща всички външни заплахи. Това, което му липсва, е способността да премахва съществуващи заплахи самостоятелно. Въпреки това обаче засичането от ново поколение на Heimdal е достойна функция, с която всеки потребител трябва да разполага.

„DarkLayer Guard“ е усъвършенствана функция на защитната стена, която предлага двупосочна защита в реално време. Функцията блокира предаването на всички DNS, HTTP и HTTPS пакети веднага щом бъдат сметнати за подозрителни.

„X-Ploit Resilience“ гарантира, че в системата не са останали уязвимости. По този начин системата Ви е защитена от заплахи за сигурността като атаки в нулев ден, пренасочвания на трафик и изтичания на данни.

Антивирусът също така проверява комуникацията между устройството и инфраструктурата, което предотвратява вирусните атаки над дълбоките процеси. Функцията Vector Detection използва засичане от второ поколение за защита на фърмуера на системата.

Допълнителни функции

Thor Premium Home включва и добавки, които подобряват общите характеристики на софтуера.

Автоматичното актуализиране, съчетано с незабавното коригиране на софтуера, гарантират, че софтуерът Ви винаги е актуален. Инструментът TTPC позволява на потребителите да проверяват кои процеси са блокирани от антивируса и да ги освобождават, ако сметнат това за нужно.

Софтуерът се грижи за уязвимостите като използва множество нива на защита. Слоевете за сигурност анти-рансъмуер, анти-малуер и анти-скам предпазват потребителите от редица кибер заплахи. Heimdal включва и функция за уеб защита, която е от съществено значение за блокиране на злонамерените сайтове.

Брой лицензи и продукти

Продуктовата база на компанията е разнообразна и обхваща както домашни потребители, така и клиенти от корпоративната сфера. Наскоро пуснаха и безплатна версия, за да могат потенциалните клиенти да получат представа и усещане за продукта.

Всеки потребител има различни нужди и затова компанията предлага дефинирани цени за домашни клиенти. Има широк набор от пакети и продукти, от които потребителите могат да избират според изискванията си. За допълнително удобство, компанията предлага изключителен 30-дневен пробен период с гаранция за възстановяване на сумата.

Thor Vigilance Home – Thor Vigilance Home има мощна защитна стена, но му липсват някои антивирусни функции. Включва реактивна защита и има първокласни функции като пясъчник и инспекция на задни врати. Продуктът покрива три устройства само за $29.98 и е валиден за цяла година.

Thor Foresight Home – Thor Foresight Home е антивирусно решение, в което липсват основните характеристики на защитната стена. То се основава на механизъм за проактивна защита, който работи във фонов режим и поддържа системата Ви чиста. Продуктът е на цена $34.98 за три устройства и е валиден за една година.

Thor Premium Home – Thor Premium Home е ексклузивният продукт за домашни потребители. Той съчетава както проактивни, така и реактивни защитни механизми, за да предложи цялостно решение. Продуктът е на разумна цена от $34.98 и може да се използва на три устройства за една година. Тъй като този вариант е на същата цена като пакета Foresight, определено е по-добре да изберете него...

Лесно ползване

Антивирусните продукти Heimdal са лесни за конфигуриране и ползване. Трябва само да изтеглите инсталационен файл от уебсайта и да му позволите да инициира актуализация на дефинициите. Веднага след като бъде инсталиран, той стартира инструмента „Heimdal Agent“ на главното табло.

Потребителите могат да избират между три варианта на интерфейс, според личните си предпочитания. Могат също да преглеждат системни доклади за здравето на системата директно през таблото си. Софтуерът има ограничен, но фокусиран набор от функции, което позволява и изчистения интерфейс.

Поддръжка

Клиентската поддръжка е може би най-недооценената характеристика на всеки продукт. В случая на Heimdal това е един от най-силните му компоненти. Въпреки че антивирусът няма раздел за поддръжка в приложението, уебсайтът разполага с невероятен „Образователен център“.

Разделите с често задавани въпроси и поддръжка на уебсайта имат изчерпателна документация. Също така известни проблеми, нови техники за безопасност и всички най-нови актуализации в света на киберсигурността са подробно описани за удобство на потребителите.

Компанията обслужва и система за експресно изпращане на билети, където потребителят може да докладва за проблема, пред който е изправен. Обучените представители отговарят на тези билети и са на разположение на клиентите денонощно.

Заключение

Въпреки че Heimdal Antivirus не е пълен пакет за сигурност; първокласните функции на неговия Thor премахват повечето заплахи за киберсигурността с второ поколение засичане на зловреден софтуер и строг мониторинг на дълбоко ниво.


Сравнение на продукти Heimdal

Thor Vigilance
Thor Foresight
Thor Premium
Антивирус от следващо поколение
Предотвратяване на заплахи
Пълна защита
Всички оферти са достъпни за до 3 години и 10 устройства
Всички оферти са достъпни за до 3 години и 10 устройства
Всички оферти са достъпни за до 3 години и 10 устройства
*MAC - за MAC OS е достъпен само модулът за филтриране на трафика Foresight
*MAC - за MAC OS е достъпен само модулът за филтриране на трафика Foresight
*MAC - за MAC OS е достъпен само модулът за филтриране на трафика Foresight
30 дни гаранция за връщане на парите
VIP 24/7 безплатна поддръжка
Незабавна доставка по имейл
Уникално предотвратяване на заплахите от най-модерните рансъмуер вируси, спайуер и APT
Уникално откриване и блокиране на зловреден софтуер, преди той да достигне до компютъра
Многопластова AI защита
Защитава сърфирането в мрежата
Защитава онлайн банкиране и плащания
Защита от фишинг
Спира достъпа на киберпрестъпници до лични данни
Блокира изтичането на данни
Автоматично актуализира приложенията, за да затвори дупките в сигурността на Вашия компютър
Инсталира любимия Ви софтуер сигурно и удобно
Интеграция на защитна стена
Антивирус от следващо поколение
* Локално подписване / сканиране на базата с файлове
* Облачно сканиране в реално време
* Сандбокс и бекдор инспекция
* Сканиране въз основа на процеси / поведения
Лесна инсталация и гладко изпълнение
Много лесен за ползване
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta
Напишете ревю за Heimdal
Споделете мнението си, за да помогнете на другите.
Captcha
Потребителски ревюта Heimdal
  • „Използвам Heimdal Pro повече от година. Всъщност го купих заради защитата му от зловреден софтуер, за да помага на Norton (който не е твърде компетентен по този въпрос). С течение на времето научих, че инструментът за автоматично актуализиране също е доста практичен. Като цяло, много добра и солидна програма. “
  • „Понякога блокира уебсайтове, за които знам, че са безопасни. Но е по-добре да има прекалено строг филтър, отколкото обратното... Поддръжката отговаря в рамките на 24 часа по много задоволителен и подробен начин.“
  • „Само антивирусният софтуер не е достатъчен: това стана очевидно на моя компютър преди известно време. Системата ми беше блокирана, без антивирусът да алармира за това. Heimdal вероятно би могъл да предотврати подобни случаи. “
  • „В началото инструментът ми харесваше, докато не се наложи да разбера, че този инструмент често изтегля грешни версии на софтуера, който наблюдава, и след това ги инсталира. Освен това, този инструмент блокира сайта на моя доставчик на електронна поща, който е напълно чист. Ето защо направих проверка с помощта на URL скенера на VirusTotal и нито един инструмент не предизвика аларма! Би било чудесно, ако можете да посочите езиковата версия на наблюдавания софтуер, за да спрат да се теглят и инсталират грешни версии през цялото време. Освен това, трябва да има бял списък със сайтове. PS: Използвам Pro версията, която беше достъпна за безплатно изтегляне на уебсайта - имаше разпродажба преди време. “
  • „Лесен за ползване. Предпазва и лентите с инструменти в браузъра. “
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta