Top10Antivirus
Изявление на рекламодателя

Ревю на BullGuard

-
Офертата не е налична
Нашата присъда: Ежедневно се появяват нови заплахи и дупки в сигурността. Изберете антивирусен пакет, който ще бъде актуален и непрекъснато ще се усъвършенства в борбата си за безопасност онлайн. Bullguard е този антивирус.
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta

История на компанията

Bullguard е основана през 2002 г. в Копенхаген от Мортен Лунд и Теис Сондергаард. В момента седалището им е в Лондон и имат около 100 служители и офиси в цяла Европа.

През ноември 2018 г. Bullguard обявява партньорството си с NordVPN – една от най-надеждните VPN услуги в света. Целта на това партньорство е да се създаде всеобхватно решение за киберсигурност за днешния потребителски пазар. За съжаление обаче изглежда няма планове за интегриране на тази услуга в съществуващия им пакет Internet Security. Тя се продава само като самостоятелен продукт.

Награди и признания

Bullguard последователно печели награди от независими авторитети в индустрията за своите антивирусни пакети. Месец след месец, AV-TEST посочва пакета Internet Security като носителя на наградата за най-добър продукт. AV Comparatives му дава сертификата Advanced за мощност и ефективност при премахване на зловреден софтуер няколко пъти през 2018, като наградата за ефикасност е Advanced+. Печели и наградата „Най-добър софтуер за сигурност“ от Tech for Techs.

Пакетът Premium Protection от Bullguard също заслужи награда. През 2018 г. той печели множество награди от AV-Comparatives, включително престижната златна награда за защита от зловреден софтуер.

Функции за сигурност

Ако търсите добър цялостен пакет за сигурност, заложете на Bullguard. Дори базовата му версия е солидна програма с анти-малуер, анти-рансъмуер, безопасно сърфиране и функция Game Booster. Скенерът за уязвимости на Bullguard, който също е включен в стартовия пакет, постига отлични резултати на лабораторните тестове.

Пакетът Internet Security включва и защитна стена, липсваща в стартовия пакет - така получавате пълнофункционална програма на разумна цена.

Като цяло, Bullguard продължава да получава най-високи оценки за защита, ефективност и използваемост в тестовете на AV-Test.

Допълнителни функции

Входната версия включва функцията Game Booster. Както подсказва името, това е нещо, от което могат да се възползват геймърите и Bullguard е единственият антивирус, който има такава функция. Той осигурява на геймърите защита срещу зловреден софтуер, като работи с основните процесори на компютъра Ви и пренарежда отворените приложения към други ядра, без да влияе на скоростта на играта Ви.

Други забележителни функции в пакета Internet Security включват родителски контрол и интегрирано облачно архивиране.

Интуитивност и ефективност

AV-Tests дават отлични оценки на Bullguard за ефективност и използваемост – два фактора, които влияят на скоростта на Вашата система. Можете да сте сигурни, че Bullguard няма да забави системата Ви, каквото и да правите. Той работи ефективно във фонов режим, като се грижи за безопасността Ви.

Ако сте сериозен геймър, наистина нямате друг избор, тъй като Bullguard са изградили услуги и за този специфичен пазарен сегмент в своето ядро, без значение кой пакет ползвате. Геймърите са много чувствителни към проблеми с ефективността и всичко друго, което може да повлияе на мощността, а често точно антивирусните програми могат да бъдат унищожители на ресурси. При Bullguard не е така, тъй като той е създаден с мисъл за геймърите.

Брой лицензи и различни пакети

Bullguard предлага 3 различни пакета за защита - началният пакет Antivirus, Internet Security от средно ниво и, накрая, пакета Premium Protection.

Клиентска поддръжка

В зависимост от езика, който говорите, Bullguard предлага поддръжка по имейл 24/7, но тя е ограничена само до английски и румънски език. И е само имейл поддръжка. За тези, които говорят френски, китайски, датски, холандски, немски или шведски, опцията за имейл е ограничена само от 9:00 до 17:00 ч. CET.

Компанията разполага и с обширни ръководства за продуктите си, както и с Помощен център с възможност за търсене с доста голям брой често задавани въпроси.

Също така, Bullguard управлява и доста посещаван потребителски форум, наречен Bullguard Zone. В него клиентите/геймърите могат да публикуват въпроси и притеснения, и да получат отговори от други потребители или персонала за поддръжка на Bullguard.

Заключение

Няма да генерализирам, че това е най-добрият антивирус на пазара, защото не е така. Честно казано считам, че няма такова нещо като най-добър антивирус, защото всеки потребител и всяко домакинство ще има различни и специфични нужди.

Както беше посочено по-горе, ако сте геймър, това очевидно е най-добрият Ви избор. Ако търсите относително евтин антивирус (в сравнение с конкурентите му), също препоръчвам Bullguard. Имайки предвид това обаче, аз все пак залагам на средния или Premium пакета, защото относително малкият ръст в цената добавя куп полезни функции.


Сравнение на продукти BullGuard

Antivirus
Internet Security
Premium Protection
1 година / 1 PC
1 година / множество устройства
1 година / множество устройства
Антивирус
Анти-фишинг
Анти-малуер
Анти-рансъмуер
Усъвършенствано машинно обучение
Разпознаване на поведение
Скенер за уязвимости
Гейм бустер
Защитен браузър
Защитна стена
Родителски контрол
Оптимизация на компютъра
Настройка на компютъра
Скенер на домашната мрежа
Android защита
macOS защита
Пълна защита на самоличността
Безплатни автоматични актуализации
Безплатна 24/7 поддръжка по чат на живо
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta
Напишете ревю за BullGuard
Споделете мнението си, за да помогнете на другите.
Captcha
Потребителски ревюта BullGuard
  • „Изтеглете го!! Страхотен софтуер и ползването му е лесно като 2 + 2 =4!! Открива вируси за нула време! Най-добрият софтуер за мен! “
  • „Доволен. След добрия ми опит с Bullguard го инсталирах и на мобилния си телефон. “
  • „Супер, дори децата биха могли да го използват, толкова е лесен. Откри и унищожи 3 злонамерени вируса още в началото. “
  • „Страхотен софтуер. Използвам го от години и никога не съм имал проблеми. Похвала и признателност. Продължавайте страхотната работа! “
  • „Тази програма е наистина страхотна - препоръчвам.“
Вземете TotalAV - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.totalav.com/spetsialna-oferta