Top10Antivirus
Изявление на рекламодателя
Panda

Ревю на Panda

9,3
Много добър
Нашата присъда: Останалите Ви карат да плащате допълнително за VPN. Panda Security включва основен VPN за всички. Дори само това го превръща в антивирусен пакет, който не трябва да бъде пренебрегван.
Вземете Panda - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.pandasecurity.com/spetsialna-oferta

История на компанията

Panda Security е основана през 1990 г. в Мадрид, Испания. През 2005 г. са класирани на четвърто място в света сред доставчиците на антивирусни програми. Те имат филиали в САЩ и Великобритания, както и франчайзи в 44 държави. През 2009 г. американското дъщерно дружество мести централата си в Орландо, Флорида. В момента в компанията работят приблизително 450 души и реализират годишен приход от 66,1 милиона долара.

Награди и признания

Panda Security постоянно събира награди и трофеи „Изборът на редактора“. Някои по-забележителни минали награди включват множество тестове Real-World Protection от AV-Comparatives за Panda Antivirus. Други награди включват „Изборът на редактора“ от PCMag, също за Panda Antivirus.

А ако търсите бизнес решение, Panda е категоричният победител с техния софтуер Adaptive Defense. IT Pro, който е класиран като един от най-влиятелните сайтове в Обединеното кралство, награждава Panda Adaptive с 5-звезден рейтинг през септември 2018 година.

Функции за сигурност

За обикновеното домакинство моето мнение е, че Panda Dome Advanced е може би най-добрият пакет. Включва антивирусна защита, wi-fi защита, лична защитна стена, както и защита срещу рансъмуер и всички видове вируси. В допълнение към всичко по-горе предлага и родителски контрол.

Според ревю на PCWorld, Wi-Fi защитата на Panda Ви позволява да видите с един поглед какво се случва с Вашата мрежа. И макар потребителският интерфейс да не е напълно интуитивен, нивото на защита, което достигате във Вашия рутер, е незабавно и доста полезно. Ако режимът на свързване на рутера Ви не се счита за достатъчно защитен, Panda ще препоръча промяна.

Panda получава впечатляващи резултати на тестовете на AV-Comparatives. Важно е обаче да се отбележи, че докато тези тестове са направени на безплатната антивирусна програма на Panda, същите компоненти се използват и в пакетите на премиум ниво. На последния тест, Panda блокира 100% от примерите, използвани в реалния тест за защита, и 99.99% от примерите за зловреден софтуер, с които е тестван.

Без съмнение това са впечатляващи резултати.

Допълнителни функции

От безплатната до премиум версията си, Panda Security разполага с отличен набор от функции, които са лесни за изпълнение и предлагат пълна защита. Освен това, софтуерът е толкова лек, че въобще няма да забави системата Ви. И въпреки че е ограничена, безплатната версия е изключителна добра в това, което прави.

Платените пакети варират от Essential до Premium. Пакетът Essential включва защитна стена и Wi-Fi защита. Следва пакетът за разширена защита Advanced, който включва и защита срещу рансъмуер и всички вируси, както и родителски контрол. Пълният пакет на следващо ниво добавя защита за данни и мениджър на пароли, а първокласният пакет Premium включва премиум пълнофункционален VPN.

Интуитивност и ефективност

Panda има добър и изчистен UI (потребителски интерфейс), който е унифициран за всички устройства. Той е лесен за употреба и навигация. Другият плюс е, че всички програми на Panda са леки, което означава, че няма да забавят системните процеси и другите Ви отворени програми.

Брой лицензи и различни пакети

Антивирусът за Windows се състои от четири различни нива на защита, докато антивирусът за Mac – от две нива на защита.

Версиите за Windows са Panda Dome Essential, Panda Dome Advanced, Panda Dome Complete и, накрая, Panda Dome Premium. Ако сте потребител на Mac, опциите Ви са Essential и Premium.

Обърнете внимание, че всички тези версии се предлагат с безплатна пробна версия, така че имате възможност да тествате, преди да вземете решение за покупка.

Panda Security предлага изумителен набор от функции. Ако прекарвате много време онлайн в сърфиране, теглене или каквото и да е друго, тези функции ще бъдат доста полезни за Вас.

Клиентска поддръжка

За тези, които търсят антивирус с изключителна поддръжка, Panda Security е идеалното решение. Стандартната поддръжка е по телефон, от понеделник до петък, от 8:00 до 17:00, а за тези с премиум пакет има 24/7 поддръжка по телефон. Налични са и уеб поддръжка и електронна поща, и Panda е една от най-високо класираните компании по отношение на поддръжка в антивирусния бизнес.

Заключение

Дори безплатният антивирусен пакет на Panda предлага изключителна защита, а премиум пакетите му логично предлагат много повече. И макар премиум софтуерът да не е евтин, цената му си струва. Що се отнася до антивирусен софтуер, Panda знаят какво правят.


Сравнение на продукти Panda

ESSENTIAL
ADVANCED
COMPLETE
PREMIUM
Антивирусна защита със защитна стена
Антивирусна защита в реално време за Mac и Android устройства
Безплатен VPN – Ограничена до 150MB/ден
Защитете своята WiFi мрежа от хакери и любопитни съседи
Сканирайте външни/USB устройства и ги защитете от всякакъв вид заплахи
Родителски контрол
Защита на самоличността за онлайн сигурност при сърфиране, пазаруване и банкиране
Защита от рансъмуер кибератаки и напреднали заплахи
Data Shield – Криптиране на поверителни данни
Мениджър на пароли
Инструмент за почистване
Премиум неограничен VPN
Неограничена премиум 24/7 техническа поддръжка
Вземете Panda - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.pandasecurity.com/spetsialna-oferta
Напишете ревю за Panda
Споделете мнението си, за да помогнете на другите.
Captcha
Потребителски ревюта Panda
  • „Прави безупречно това, което трябва. Не е сложен и е лесен за ползване. “
  • „Супер е! По едно време имах 3 активни вируса. С кликане на един бутон вече нямам активен вирус. “
  • „Имам го на всичките си устройства, това казва всичко. “
  • „Много, много добър.“
Вземете Panda - Защитете компютъра си
Не ставайте жертва на кибер измами. Защитете се от зловреден софтуер сега!
www.pandasecurity.com/spetsialna-oferta