Top10Antivirus

Антивирусни ревюта (Mac)

TotalAV
9,8
Най-добрият за Mac
Най-добрият цялостен антивирусен пакет. Превъзходно изпълнение + множество допълнителни функции. Спестете 84% от най-новото 2023 издание чрез нашия линк!
Intego
9,5
Страхотен
Intego осигурява много добра защита за потребителите на Mac и PC, която включва мощен антивирус и приятни допълнителни функции като родителски контрол за филтриране и инструмент за почистване. През нашия линк получавате специална отстъпка от 50%, което прави тази програма най-добрият избор за собственици на Mac - както по отношение на мощност, така и като съотношение цена/качество.
Norton
9,4
Много добър
Антивирусът на Norton е пионер в бранша и 39 пъти носител на наградата „Избор на редактора“ на PCMag.com. Функциите му за родителски контрол също са ненадминати.
Bitdefender
9,2
Много добър
Panda
9,1
Много добър
Останалите Ви карат да плащате допълнително за VPN. Panda Security включва основен VPN за всички. Дори само това го превръща в антивирусен пакет, който не трябва да бъде пренебрегван.
Avira
8,8
Добър
Ако търсите всеобхватна защита, Avira е точно за вас. Сърфирайте с увереност, знаейки, че сте защитени от тези, които биха ви навредили или шпионирали. За нас Avira е победител!
Avast
-
Офертата не е налична
McAfee
-
Офертата не е налична